Skip to main content

De qeep posted nieuwsbrief

| Renco Schoemaker |

Na grondig voorbereiden en testen is in december de inschrijving voor mijn nieuwsbrief ‘qeep posted’ geopend, zogezegd. In 2024 ga ik 3-4x per jaar een nieuwsbrief versturen voor liefhebbers.

Op LinkedIn schreef ik daarover het volgende:

Voor wie mij al wat langer volgt, die weet dat ik al jaren 🖋 blogs schrijf over informatiebeveiliging en privacy in de context van de (lokale) overheid. En dat ik eerder dit jaar startte met een eigen 🎙qeep talking podcast over datzelfde onderwerp. Daarnaast vind je op de qeep IT safe website ruim 75 handige 🔗 links die ik zorgvuldig uitkies vanuit mijn eigen werkervaring – en zal blijven aanvullen. O ja, ik geef ook regelmatig de Certified BIO Professional – Practitioner 📆 training. En die vacatures heb je vast eens voorbij zien komen.

Dat is natuurlijk allemaal niet bij te houden en dus mis je wel eens wat. Zonde natuurlijk 😉 Daarom start ik een (bescheiden) 📬 nieuwsbrief: 𝐪𝐞𝐞𝐩 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐞𝐝. Die zal 3-4x per jaar verschijnen, bevat NUL tracking en je aanmelden doe je via deze link 👇. Hopelijk tot mails!

https://qeepposted.qeepitsafe.nl/